Medewerkers

AJH van der Vinne
Huisarts

Huisarts sedert 1987, solopraktijk, tevens lid van de Huisartsenpostcommissie Haarlemmermeer, erkend kwaliteitsconsulent voor het Farmacotherapie Overleg van de Huisartsengroep Oost, lid van de softwarecommissie voor het Huisartsen Informatie Systeem Promedico ASP en bestuurslid van Atlas (gebruikersvereniging van de huisartinformatiesystemen Promedico en CGM Huisartsen voorheen Mira). Huisarts met een brede belangstelling, generalist, praktisch, geen wachtlijst voor spreekuur.

Werk intensief samen met 3 collegas in de vakantiewaarneemgroep (Bolsius, Dirkzwager en de Graaf-Strukowska)

AJ ten Kate
POH Praktijkverpleegkundige

Werkzaam maandagmorgen en woensdagdagmorgen, indien nodig ook op dinsdagmorgen

Amber Morsch
Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg

Amber Morsch werkt sinds maart 2014 als praktijkondersteuner GGZ. 

 

Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ) Amber Morsch is in de praktijk werkzaam ter ondersteuning van de huisarts bij psychische problematiek. U kunt door uw huisarts naar haar verwezen worden voor kortdurende behandeling van psychische klachten. Ook kunt u bij haar terecht voor ondersteuning wanneer u in een moeilijke situatie zit of wanneer u een luisterend oor nodig heeft.

 

 Werkzaam op donderdag

M. Th. Braak
Doktersassistente

Werkt op maandag tot 1700 uur en vrijdag om de week tot 1700 uur, andere week tot 1500 uur dag en woensdagmorgen van 0800-1200 uur

 

M.C.J Eveleens-de Vries
Doktersassistente

Werkt dinsdag om de week tot 1700 uur, andere week tot 1500 uur donderdag tot 1500 uur